VÄHÄN KÄYTETYT TIETOKONEET ja HUOLLOT EDULLISESTI TAKUULLA

LI-EXPORT LTD OY on Helsingissa (Jakomäki) sijaitseva tietokone-alan myynti- ja huoltoyritys. Myymme, huollamme, korjaamme ja asennamme tietokoneita.
Kaikki laitteemme ovat testattuja ja toimiviksi todettuja, kuntoltaan erinomaisia, ellei siitä ole erikseen mainittu. Myymme tuotteet yksitellen ja myös suurimmissa erissä. Kysy lisää tai pyydä tarjousta. Suurin osa tuotteista löytyy heti varastostamme. Ota meihin yhteyttä niin vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiinne!

Suoritamme tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden, huolto- ja korjaustyöt, ohjelmistojen päivitykset ja asennukset, viruspoistot ja virustorjunnat, sekä monet muut tietokoneisiin liittyvät asiat kotitalouksille edullisesti.
Asiakaskäynneillä kuluttaja-asiakkaiden luona palkkio veloitetaan käteissuorituksena työn valmistuttua.

Koneet voitte tuoda meille aukioloaikana, tai muuna aikana soittamalla siitä etukäteen, tai voitte kutsua meidät paikanpäälle. Huoltopisteemme sijaitsee Helsingissa Jakomäessa (Jakomäentie 26, 00770 HKI).

Kotikäyntejä teemme pääkaupunkiseudulla. Huoltotöiden hinnat löydät sivultamme yläpalkista kohdasta "Tarjoukset”

Huoltoarvio on asiakkaalle ilmainen mikäli hän päättää teettää huoltoarvion mukaisen työn pistessamme. Muutoin huoltoarvio maksaa asiakkaalle voimassa olevan hinnaston mukaisen huoltoarviomaksun

Tarjoamme pienyrityksille, joilla ei ole omaa ATK-henkilökuntaa, erilaisia PC-palveluja kilpailukykyisillä hinnoilla.
Kaikille huoltotöille annamme takuun!
Emme asenna laittomia ohjelmistoja!

 
© LIEXPORT.COM - Li-Export Oy
Jakomäentie 26, 01200 Helsinki
FINLAND


Yhteystiedot:
Gsm: + 358 40 548 83 86
Gsm: + 358 400 526 001
Sähköpostiosoitteet:
info@liexport.com